Følgere

Totalt antall sidevisninger

torsdag 13. januar 2011

The burnign bush

 
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Rick Forrestal sa...

Fantastic, Ken.
I try to imagine seeing what you see at night.
Incredibly beautiful.
Thank you for sharing.
Rick

Per Ove sa...

Kjempeflott bilde Kenneth. Bruker du noen standardinnstillinger på kameraet ditt når du tar bilder av nordlyset (blender, lukker)?

Cinthia sa...

Wonderful!

Tansku sa...

It´s wonderful and beautiful♥

Kenneth`s fotoblogg. sa...

Takker for tilbakemeldingene. Altid like yggelig å så tilbakemeldinger når en bruker mestparten av dag å natt på og fange noen fine situasjoner. Per Ove jeg bruker primert AV blender alt fra 1,4 og opp alt etter inntensiteten på nordlyset å omgjivelsene. Så lenge jeg greier og holde meg til alt fra 1 til 20-30 sekunder på lukketiden. Er det hurtig dansene nordlys prøver jeg å få lukketiden så lav som mulig. 800-1600 iso alt etter inntensiteten på lyset. Bruker mest 800 men når det virkelig danser så øker jeg isoen for og fryse det best mulig.

Olavs Blogg sa...

Jøss, nok et flott nordlysbilde. Ser nesten ut som det brenner i grenene på treet. Flott bilde og god beskrivelse på vordan du har gjort det teknisk på apparatet. Skulle hatt slike flotte nordlys her også. Ha en fin kveld.

Rune (Bildebloggen) sa...

Det er ubeskrivelig flott å se på bilder av nordlyset, og du gjør en kjempejobb med å fange det og dele med oss Kenneth. En rekke med nydelige bilder her og på den andre bloggen. En dag håper jeg at jeg får oppleve og stå under en vakker himmel som dette.

Ha en fin kveld.