Følgere

Totalt antall sidevisninger

søndag 13. mars 2011

Blei en flott aften i går med nordlys i blåtimen.

 
 
 
 
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! eg er kjempeimponert over de flotte nordlysbildene dine. Har du noen tips til en nybegynner? Eg har akkurat fått meg et nytt kamera,Canon 550,men eg kan lite. bruker du stativ og hvilke innstillinger?

Kenneth`s fotoblogg. sa...

Hei regner med du har et 55o med standar 18-55mm linse. Da vil jeg brukt program AV som jeg bruker til 99,99% av bildene mine. Så AV og ISO 800 F3,5 ved 18mm vidvikel. Jeg tar manuel focus på ei stjerne eller månen på autofocus vist den er opp. Du kan også bruke et lyspungt langt unna for og få uendelig focus. Så slår du av autofocusen på linsa etter den er klar, da er det bare og komponere bilde og trykk av. Da bruker jeg fjernkontrol eller timeren på 2sek på kamera for og ikke få noen form for bevegelse i kamera. Stativ er nok det beste og bruker, men du kan legge det på en stein eller lignende bare det ligger helt i ro.
Lykke til med nordlysfotograferingen.

Anonym sa...

Tusen takk skal du ha!Håper at eg får det til!

Kenneth`s fotoblogg. sa...

Ja det er bare og spør i vei vist det skulle være noe mer du lurte på. Du finner meg på facebook Kenneth Pettersen. Der er det litt lettere å kommunisere i det daglie å sende linker vist det skulle være aktuelt.